O NAMA

TVORNICA MONTAŽNIH KUĆA

Ekon ImmoGroup d.o.o.  je kompanija za montažnu gradnju sa sjedištem u Mostaru. Dizajniramo, analiziramo, proizvodimo i montiramo montažne objekte svih namjena po želji kupaca.

Od nas možete očekivati kvalitet koji je danas u samom vrhu ponude u svijetu.

Ekon ImmoGroup d.o.o. je sestrinska firma istoimene švicarske firme osnovana 2018. godine, nastala kao rezultat potržnje švicarskog tržišta za montažnim objektima koji zadovoljavaju najviše standarde montažne gradnje.

Olakšavamo pristup potencijalima
svjetske gradnje

Ekon ImmoGroup je specijalizirano, izvozno orijentisano, preduzeće na području izgradnje montažnih objekata. Za zavidan plasman na stranom tržištu, prvenstveno švicarskom, zaslužna je ekspertiza i tehnologija koju je ovo preduzeće primijenilo od svoje sestrinske švicarske firme.

Poštujući najviše standarde gradnje, uz najkvalitetnije materijale i najsavremeniju tehnologiju koje nameće švicarsko tržište, naše preduzeće je ostalo zapaženo na spomenutom tržištu.
Iz našeg proizvodnog pogona u Mostaru, kao gotov proizvod izlaze isključivo niskoenergetski objekti, što je jedan od glavnih kriterija u gradnji kada govorimo o visokorazvijenim zemljama.
Naša tehnologija izrade montažnih objekata obuhvata isključivo ekološki zdrave i prirodne materijale kao što su: drvo, kamena vuna, gips-ploče. Pored čistih i zdravih osobina troškovi održavanja naših montažnih objekata su veoma niski.
Pored već unapred projektovanih montažnih objekata koje možete pogledati u našem katalogu, u ponudi imamo i izgradnju objekata po vašim željama. Predstavite nam Vašu ideju i prepustite se sigurnim rukama. Naš stručni tim će ispuniti sve Vaše kriterijume, jer naši klijenti zaslužuju samo najbolje.
Montažna rješenja
Montažne zgrade

Montažne zgrade

Montažne zgrade su prefabrikovane jedinice u tvornici, otpremljene na demontiran način i sastavljene na mjestu.

Opširnije
Modularna gradnja

Modularna gradnja

Kontejneri su samo jedna vrsta modularne gradnje kao neophodna potreba na radilištima, ali se možete iznenaditi na razna rješenja ovog tipa.

Opširnije
Montažne kuće

Montažne kuće

Montažne kuće nisu samo dom, već i savremeni, tehnološki i zdravi stil života. Moderne arhitekture i namjenjene da traju.

opširnije

NAŠI PARTNERI